Anbefalte kurs

Anbefalte kurs2019-01-02T00:51:04+00:00

Referanser

Her kan du lese litt om kunders erfaringer med Inspirelations kurs.

SE ALLE KURS

Kurset Trygghet i rollen

I en travel hverdag og i en tid med store teknologiske endringer, er det kjærkomment med dette kortfattede kurset Trygghet i rollen, som setter fokus på de viktige tingene. Roller og rolleforståelse er spesielt viktig i en tid hvor teknologien setter store krav til endring i innarbeidede arbeidsmetoder. Da er det viktig å reflektere over hvordan dette påvirker hver enkelt medarbeider og hvordan man som leder kan bistå hver enkelt på best mulig måte. Et tankevekkende og aktuelt kurs som alle har tid til, og som jeg absolutt vil anbefale.

Inger T.S. Ludvigsen

Daglig leder/Autorisert regnskapsfører
Accountor Trondheim AS

Åslaug Stadheim Ese

Dagleg leiar
Accountor i Sogn

Kurs i praktisk bedriftsutvikling

Jørgen Lund sitt kurs i praktisk bedriftsutvikling har løfta oss som bedrift og hjelpt oss til enno meir kundefokus, noko som gjer jobben vår trivelegare og meir lønnsom – anbefalast!

Kurs i praktisk bedriftsutvikling

Kurset Praktisk bedriftsutvikling er veldig lettfattelig og oppgavene synes jeg virker gode. Det at det legges opp til en kognitiv endringsprosess synes jeg er alfaomega for at endringene blir vellykket slik at det forstås hvorfor man skal endre. Underveis i kurset fikk jeg mange aha-opplevelser på hvordan jeg selv kunne formulert ting annerledes for mine medarbeidere. Veldig bra kurs!

Farrah Agnew Løvdal

Konsulent i bedriftstutvikling og omstillingsprosesser
Tidligere kontorleder/partner i Bookkeeper Agder AS

Vidar Østbu

Daglig leder
Accountor Hamar AS

Kurs i praktisk bedriftsutvikling

I årenes løp har vi hos oss gjennomført mange ulike kurs innenfor området bedriftsutvikling. Utfordringen er å få til konkret forandring etter gjennomført kursdag. Kurset «praktisk bedriftsutvikling» er et kortfattet, konkret kurs som gir oss akkurat de nødvendige verktøyene vi trenger for å få til endringsledelse, både i bedrift og i eget liv. Kurset anbefales på det varmeste.

Kurset Trygghet i rollen

Takker for meget interessant kurs «Trygghet i rollen».

Kurset er svært aktuelt for regnskapsførere som skal inn i en ny rolle som rådgivere. For mange regnskapsførere betyr det å ta steget ut fra sin «trygge boble» inne på kontoret til å besøke kundene.

Fint at det er oppgaver i kurset som kan benyttes på rollespill sammen med kollegaer for å oppnå større trygget på seg selv.

Stig Hansen

Daglig leder
Aktiv Regnskapsbyrå Tromsø AS

Ellen Ø. Aamodt

Daglig leder/Aut.regnskapsfører
Akonto Økonomi AS

Kurset Hvordan bli en bedre leder

Vi har den senere tiden sett viktigheten av å sette av tid til ledelse, og jeg lærte at jeg må jobbe enda mer systematisk med denne jobben fremover enn jeg har gjort så langt. Kurset i Bedre ledelse var nyttig, og jeg fikk mye å tenke på og jobbe videre med.

Kurset Hvordan bli en bedre leder

Kurset i Bedre ledelse tror jeg de aller fleste har stor nytte av. Veldig bra innhold. Veldig mye bra på en kort leksjon.

Ketil Kjeøy

Daglig leder/Aut.regnskapsfører
Kjeøy Regnskap

Peer Veiby

Daglig leder
Veiby Økonomi AS

Kurset Hvordan bli en bedre leder

Dette kurset i Bedre ledelse er veldig bra og noe vår bransje trenger. Jeg håper lederne i regnskapsbransjen forstår hvor viktig dette er. Likte veldig godt de 4 mennesketypene. Her var det lett å følge med og gjenkjennelsen var stor. Helhetsinntrykket: veldig bra, veldig aktuelt og svært viktig for ledere av regnskapsbyråer.

Kurset Hvordan bli en bedre leder

Kurset i Bedre ledelse ga meg refleksjoner til mitt daglige arbeid som leder i en liten regnskapsbedrift. Det ga meg også inspirasjon til å gjøre noe annerledes enn det jeg gjør i dag, og en tro på at det er mulig selv med få ressurser. Det var mange nyttige tips. Jeg synes ofte at utfordringen med ledelseslitteratur er at det blir så omfattende at det både er tungt og vanskelige å sette ut i live. Dette kurset var på ca. 45 minutter og organisert på en måte som gjorde at det var enklere å få tak i. Kurset er en fin inspirasjonskilde til både nye og erfarne ledere men også som en kick-start for å starte med strategiarbeidet for egen virksomhet. Det er et kurs for ledelse men dette kunne også vært et kurs for visjon, misjon og verdiarbeid i egen virksomhet.

Gry Arvnes

Daglig leder/Partner
ABR Regnskap AS

Lønnsomhet

Kommunikasjon

Motivasjon