Om Inspirelation

Det jeg brenner for2019-01-02T00:50:02+00:00

Det jeg brenner for

Litt om meg og min motivasjon.

Jeg brenner for å hjelpe deg til en bedre bedrift. Jeg er utdannet sosiolog og har jobbet i mange år i forskningssektoren, som ga meg solid innsikt i ulike temaer knyttet til bedriftsutvikling. Senere har jeg hatt ansvar for hele kursvirksomheten til Regnskap Norge inntil jeg etablerte eget firma.

Nå satser jeg på videobaserte kurs i bedriftsutvikling, og rådgivning til ledere i visjon, strategi, bedriftskultur og relasjonsbygging. Ved siden av kursene har jeg masse praktisk verktøy i bedriftsutvikling.

I tillegg tar jeg styreverv i bedrifter som er opptatt av endring og som vil utvikle en bedrift bedre tilpasset morgensdagens utfordringer. Dessuten holder jeg bedriftsinterne workshops i utvikling/endring der hele personalet er med.

Get Inspired!

Nøkkelen til suksess er å gjøre endring enkelt og oversiktlig. Detaljerte og omfattende planer skaper lett kaos og bremser utviklingen. Den største utfordringen er som regel den menneskelige faktoren – dvs. det tankesettet vi bærer med oss til daglig og som ofte begrenser oss.

Det ønsker jeg å hjelpe med. Husk at mye hjelp kan ytes gjennom Skype og i webinarer. Vi kan omgå dyre og lange reiser i samarbeidet.

Jeg brenner for å hjelpe deg til en bedre bedrift!

Inspirasjon

Ta gjerne en kikk på videoene for å se eksempler på hvordan jeg kan hjelpe deg til en bedre og mer lønnsom hverdag.

Med vennlig hilsen
Jørgen Lund

Tlf.: 920 47 835

Inspirelation.no eies og drives av Adapsjon Lund, orgnr. 912 655 253.